Allsvenska klubbar jagar målkungen – som flirtar med Leksand

Olle Liss i Västervik. Foto: PäŠr Olert / BILDBYRÅN
Olle Liss i Västervik. Foto: PäŠr Olert / BILDBYRÅN

Olle Liss i Västervik.
Foto: PäŠr Olert / BILDBYRÅN

Västerviks IK:s målkung Olle Liss har precis avslutat säsongen efter vinsten hemma mot Tingsryd igår. Nu är han en jagad spelare. Efter att ha blivit målkung i klubben med sina 23 mål under grundserien – är nu flera klubbar ute efter forwarden, enligt Hockeypuls.

Forwarden Olle Liss är en av de spelarna som stuckit ut lite extra i Västerviks IK denna säsong med sina 23 mål och elva assist i grundserien. Klubben vill förlänga, men man är inte ensamma om att vilja skriva kontrakt med 24-åringen.
– Ska jag vara ärlig har jag inte tänkt så mycket på det. Västervik har sagt att de är nöjda med min säsong och att de gärna vill ha kvar mig. När jag fått landa efter denna säsong och utvärderat mina alternativ, då tar jag ett beslut, säger Liss till Hockeypuls.

Han bekräftar intresset från andra klubbar.
– Det finns intresse från några klubbar, men jag vill inte säga för mycket, säger forwarden till tidningen.

Han stänger inte dörren för en återkomst till en av sina tidigare klubbar, Leksands IF.
– Ja, absolut. Jag var i Leksand under hela min juniortid och jag känner föreningen. Skulle de visa intresse är det bara skoj. Sedan får vi se vilken serie de spelar i. De har några tuffa matcher nu mot Mora, säger Liss till Hockeypuls.

LÄS OCKSÅ: Två spelare lämnar KHK – ena uppges klar för SHL-konkurrent