Forwarden: ”Jag vill spela i Frölunda igen”

Fredrik Pettersson, Frölunda. Foto: Nils Jakobsson / Bildbyrån
Fredrik Pettersson, Frölunda. Foto: Nils Jakobsson / Bildbyrån

Fredrik Pettersson, Frölunda.
Foto: Nils Jakobsson / Bildbyrån

Fredrik Pettersson går in på sin sjätte raka säsong utomlands sedan han lämnade Frölunda – men i en intervju berättar han att en återkomst till Frölunda är inplanerad.

Fredrik Pettersson, 30, kommer den kommande säsongen spela för ZSC Lions där han skrev på 1+1 år i början på Augusti. Men i framtiden ska han återvända till SHL och Frölunda, om han själv får bestämma. Vilket han berättar i en intervju med Göteborgs-Posten.
– Jag vill absolut spela i Frölunda igen, det har alltid varit min plan – och får jag bestämma så kommer det att bli så. Den dagen och det året kommer bli väldigt speciellt för mig och det ser jag fram emot oerhört mycket, säger Fredrik Pettersson till GP.se.

Förra säsongen blev det 42 matcher i KHL och 30 poäng från Pettersson.

LÄS OCKSÅ: Färjestad lånar in från HockeyAllsvenskan