SHL-forward lägger av med ishockeyn

I dag meddelar SHL-forwarden Anton Brehmer, som tillhör Örebro Hockey, att han lägger av med ishockeyn efter sviterna efter hjärnskakningar.

Beskedet meddelade Brehmer själv på sin Instagram där han berättar om beskedet.
”Efter för många hjärnskakningar på en kortare tid så har jag tagit beslutet att lägga skridskorna på hyllan. Tufft när det man har kämpat, drömt och lvet för plötsligt tar slut. Nu väntar nya utmaningar i livet. Jag är tacksam för alla de minnen hockeyn har gett mig. Det har varit en fantastisk resa. tack till FFIK, LHC, Vita Hästen, ÖHK och alla sköna individer jag  fått lära känna. Extra stort tack Örebro Hockey som stöttat mig och hjälpt mig hela vägen”.

22-åringen noterades för fem matcher i SHL, där tre matcher var med Örebro Hockey och två med Linköping HC.
I två raka säsonger var Brehmer utlånad till Vita Hästen i HockeyAllsvenskan – men nu tar karriären redan slut.