Stjärnan förlänger med Linköping HC

Andrew Gordon kom till Linköping HC inför denna säsong från AHL och succén har inte väntat. Åtta mål och tolv assist på 25 matcher. Nu belönas forwarden med ett nytt kontrakt i Linköping HC.
– Andrew är en karaktärsspelare som passar in utmärkt i vårt lagbygge. Han kommer till jobbet varje dag och ger alltid 100% på samtliga träningar och matcher. Vi är väldigt glada över att Andrew väljer att stanna här, säger LHC:s General Manager Fredrik till klubbens hemsida.

29-åringen har tecknat ett kontrakt som gäller över dom två kommande säsongerna och han själv är väldigt nöjd med det.
– Från den stunden jag kom hit visste jag om att det inte fanns någon annanstans jag skulle vilja spela och idag är jag väldigt glad över att kunna säga  att jag kommer tillhöra den här föreningen i ytterligare två år. Jag är hedrad över att klubben ser mig som en del av deras framtid och jag kommer fortsätta bära LHC-tröjan med stolthet. Tack till alla i LHC och i staden Linköping för er tilltro till mig, säger Andrew till LHC.eu.

En mycket bra förlängning av LHC – som skedde i ett tidigt skede.