Allsvenska klubbar visar intresse för Vita Hästen-forwarden

Tobias Liljendahl i Vita Hästen. Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN
Tobias Liljendahl i Vita Hästen. Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN

Tobias Liljendahl i Vita Hästen.
Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN

Tobias Liljendahl gjorde en bra säsong i HockeyAllsvenskan med Vita Hästen och nu visar flera klubbar intresse.
– Jag pratar med lite olika klubbar, säger Liljendahl till Folkbladet.

Forwarden Tobias Liljendahl stod för sin poängbästa säsong på allsvensk nivå när han bidrog med 22 poäng på 52 matcher. Det har gjort att flera klubbar visat intresse för 22-åringen som står utan kontrakt inför den kommande säsongen.
– Det är ju inte jättelänge sen säsongen slutade med Hästen och det är fortfarande många lag som är igång. Jag pratar med lite olika klubbar, och Hästen är också med i bilden, men jag har långtifrån klart med något. Det är lite allsvenska klubbar och även några från division 1, även om det inte känns jätteintressant, säger Liljendahl till Folkbladet.

Om det blir en fjärde säsong i Vita Hästen återstår att se, men forwarden säger sig trivas i laget iallafall.
– Jag säger som jag har sagt till många andra, jag har hela tiden trivts jättebra i Hästen och jag har egentligen inte stängt några dörrar. Men som sagt, det är fortfarande lite tidigt att säga så vi får se vad som händer, säger han.