Glädjebesked för Brynäs IF

Brynäs supportrar. Foto: Christian …Örnberg / BILDBYRÅN
Brynäs supportrar. Foto: Christian …Örnberg / BILDBYRÅN

Brynäs supportrar.
Foto: Christian …Örnberg / BILDBYRÅN

Brynäs IF stod för en bra säsong och det har gjort att intresset i Gävle ökat. Nu slår man rekord i antalet sålda säsongskort, det meddelar klubben på sin officiella hemsida. Ett riktigt glädjebesked för klubben.

Det blev förlust i finalen mot HV71 förra säsongen – men det har inte gjort att man skrämt iväg folk från Brynäs matcher. Tvärtom. Nu säljer man bättre än tidigare.
– Intresset för Brynäs IF är större än på många år, sittplats, ståplats och loge har alla ökat i försäljning sedan förra säsongen. Många klubbar vittnar om att de tappat i försäljning på säsongskort, för Brynäs IF är det tvärtom. Det säljs nya kort dagligen och vi har ännu inte nått toppen, våra prognoser säger att vi kommer att nå en ökning på ca 150 säsongskort jämfört med förra säsongen, säger Kari Litmanen, försäljningschef Brynäs IF, till klubbens hemsida.

Räknar med 7.000 i premiären
Den 21 september spelar Brynäs hemmapremiär och detta sker mot just HV71. Då räknar man med mycket publik.
– Det finns en revanschlusta, både våra spelare och fans fick blodad tand av framgångarna förra säsongen och ser fram mot seriestarten. Att det blev HV71 i hemmapremiären är definitivt extra tändvätska. Det är även stor efterfrågan på biljetter till premiären, vi räknar med ca 7000 åskådare, förmodligen ännu flera, avslutar Litmanen.

Annons: 
Bästa oddsen på SHL och Hockeyallsvenskan! Spana in Coolbet där du får 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus