Intresse finns för Rögles poängkung

Bryan Lerg i Rögle. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN
Bryan Lerg i Rögle. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Bryan Lerg i Rögle.
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Bryan Lerg blev poängkung i Rögle BK under denna säsongen – nu har forwarden intresse på sig från KHL, det rapporterar Henrik Sjöberg på SportExpressen.

Den NHL-meriterade forwarden Bryan Lerg kom till Rögle BK inför säsongen och bidrog med hela 20 mål och totalt 33 gäng i SHL. Nu finns det intresse från KHL-klubbar. Det finns två anbud från Ryssland, enligt SportExpressen.
– Det är klart att det finns intresse från andra ligor när man skjutit 20 mål i SHL. Det har funnits konkreta saker från KHL, men nu ska vi sätta oss ner med Masken och Rögle och prata. Precis som man alltid utvärderar efter en säsong, säger spelarens agent Micke Rosell till SportExpressen.

31-åringen har en klausul som gör det möjligt att lämna för spel i KHL – men klubben hoppas på att få behålla sin spelare.
– När han har en out och gör en sån säsong som han gjort nu när han varit väldigt bra så finns alltid möjligheten att det dyker upp något i en större liga med större pengar. Men han har kontrakt med oss nu och vi hoppas att han ska stanna kvar. Det är både en bra spelare och en bra människa som passar in hos oss, säger Anders ”Masken” Carlsson till tidningen.

LÄS OCKSÅ: SHL-klubben jagar Patrik Zackrisson