Officiellt: AHL-forward klar för SHL-klubb

Foto: Mora IK
Foto: Mora IK

Foto: Mora IK

Det är Mora IK som i dag meddelar att forwarden Andrew Rowe är klar för klubben. 29-åringen kommer närmast från spel i AHL med Bridgeport Sound Tigers.

Mora IK värvar och detta gör man från AHL. Där ifrån plockar man in Andrew Rowe som under den gångna säsongen bidrog med 36 poäng på 66 spelade matcher.
– Först och främst vill jag säga ett stort grattis till laget och staden Mora till en fantastisk säsong som var. Jag är ivrig över att få ansluta till laget och bidra med det bästa av min förmåga kommande säsong. Jag har bara hört positiva saker om klubben och jag ser fram emot att få spela inför alla fans, säger Andrew till klubbens hemsida.

Forwarden har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

LÄS OCKSÅ: Fick lämna Luleå Hockey – kan stanna i SHL