Säsongen över för Sebastian Lauritzen

Sebastian Lauritzen i Timrå IK. Foto: PŠär Olert / BILDBYRÅN
Sebastian Lauritzen i Timrå IK. Foto: PŠär Olert / BILDBYRÅN

Sebastian Lauritzen i Timrå IK.
Foto: PŠär Olert / BILDBYRÅN

Under försäsongen åkte Sebastian Lauritzen på en hjärnskakning och nu meddelar klubben på sin officiella hemsida att det inte blir något spel denna säsong.
– Jag har i samråde med Johnny och Kicki beslutat att jag inte kommer att spela mer denna säsong, säger Lauritzen till hemsidan.

Efter att Sebastian Lauritzen åkt på sin sjunde hjärnskakning har man kommit fram till att det inte blir något mer spel för forwarden denna säsong. Det var under försäsongen som olyckan var framme för 34-åringen.
– Jag har i samråde med Johnny och Kicki beslutat att jag inte kommer att spela mer denna säsong. Dels beroende på hur jag mår nu och sen också risken med en åttonde hjärnskakning är helt enkelt för stor. Det är så klart jättetrist men jag måste tänka på min hälsa, säger huvudpersonen själv till klubbens hemsida.

En tung förlust för Timrå IK som tappar en rutinerad spelare – med närmare 300 SHL-matcher på meritlistan.

Annons: 
Bästa oddsen på SHL och Hockeyallsvenskan! Spana in Coolbet där du får 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus