Spelat i Skellefteå AIK – återvänder till SHL

Janne Pesonen i Skellefteå AIK. Foto: Johan Bernströšm / BILDBYRÅN
Janne Pesonen i Skellefteå AIK. Foto: Johan Bernströšm / BILDBYRÅN

Janne Pesonen i Skellefteå AIK.
Foto: Johan Bernströšm / BILDBYRÅN

Janne Pesonen har gjort 41 matcher i SHL med Skellefteå AIK. Nu är forwarden tillbaka i SHL – men han kommer inte spela för SAIK denna gång. Utan han har skrivit på för Växjö Lakers.

35-åringen lämnade Skellefteå AIK inför förra säsongen för spel med HC Ambrì-Piott. Nu är forwarden tillbaka i SHL.
Ett kontrakt med Växjö Lakers är klart, som sträcker sig över två säsonger.

– Jag trivdes verkligen med att spela i SHL, så jag kände att jag ville tillbaka. När jag fick höra att Växjö var intresserade av mig pratade jag med tränaren och insåg att det här passar mig perfekt. Därefter var det inget svårt beslut för mig att ta. Växjö är ett topplag som jag verkligen ser fram emot att spela i, säger Janne Pesonen till klubbens hemsida.

LÄS OCKSÅ: SHL-klubb värvar NHL-meriterad back