Toppmålvakt lämnar sin allsvenska klubb

Wictor Ragnewall

Wictor Ragnewall. Foto: Hockeysilly.se

Nu står det klart att målvakten Wictor Ragnewall lämnar sin allsvenska klubb Tingsryds AIF. Målvakten gjorde en mycket bra säsong när han hade 93,4 i räddningsprocent under grundserien.

23-åringen är nöjd över sina fyra år i klubben.
– Det har varit fyra år av framgång för min del med slutspel i J20, sedan två år med kvalseriespel i division 1 med ett avancemang till Hockeyallsvenskan och nu i år denna fantastiska säsong med finalspel. Även om det så klart känns jobbigt att lämna finns det kanske inget bättre läge heller, att göra det i medvind istället för i snålblåst, säger Wictor Ragnewall till klubbens hemsida.

Vart Ragnewall hamnar nu är inte officiellt. Men han vill till en ny miljö där han kan ta ytterligare kliv i sin utveckling.
– I grund och botten är det ett beslut jag tar för att jag tror att jag kan ta nästa kliv i en ny miljö, men känslomässigt är det som sagt svårt att lämna. Jag har Tingsryd som samhälle att tacka för mycket, jag har bott hela mitt vuxna liv här, gått från junior till senior och fått vänner för livet, säger målvaken till Tingsryds hemsida.