Uppgifter: Hjälten på väg tillbaka – till SHL

Moras Kevin Goumas under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Vita HŠsten och Mora den 9 december 2016 i Norrkšping. Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRÅN
Moras Kevin Goumas under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Vita HŠsten och Mora den 9 december 2016 i Norrkšping.  Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRÅN

Moras Kevin Goumas under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Vita HŠsten och Mora den 9 december 2016 i Norrkšping.
Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRÅN

Han var med och tog upp Mora IK i SHL och lämnade sedan Sverige. Nu skriver Sportbladet att Kevin Goumas är på väg tillbaka till SHL.

Med 44 poäng i HockeyAllsvenskan och nio poäng i kvalet mot SHL – var Kevin Goumas en stor anledning till Mora IK:s framgång förra säsongen.
En skada har dock stoppat honom från att göra klart med en ny klubb – men nu är han på väg tillbaka. Han är dessutom snart tillbaka, vilket han själv berättar för Sportbladet.
– Jag har pratat med min agent och det är bäst om vi inte gör någonting just nu. Inget personligt mot dig. Vi vill inte vara en distraktion för någon just nu. Jag kan i alla fall berätta att jag mår bra och att jag är tillbaka snart. Då kan vi ta en längre intervju, säger han via Facebook, till Sportbladet.

Annons: 
Bästa oddsen på SHL och Hockeyallsvenskan! Spana in Coolbet där du får 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus