Backen kan lämna Rögle BK

Rögles Kevin Marshall. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN
Rögles Kevin Marshall. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Rögles Kevin Marshall.
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Kevin Marshall har ett år kvar på kontraktet i Rögle BK – men nu kan han ha gjort sitt. Nu efterlyser han en viktigare roll.
– Jag vill vara säker på att jag får en roll som gör att jag kan hjälpa laget, säger han till hd.se.

Backen Kevin Marshall bidrog med nio poäng p 52 SHL-matcher den gångna säsongen med Rögle BK. Nu återstår ett år av kontraktet, men ska det bli en fortsättning i klubben – vill han ha en viktig roll den kommande säsongen.
– Jag har kontrakt med Rögle och älskar klubben och fansen. Men som jag sa: för min egen skull vill jag vara säker på att jag får en roll som gör att jag kan hjälpa laget. Det måste bestämmas tillsammans med ledningen och vi kommer att hålla kontakten, säger han till HD.se.

LÄS OCKSÅ: HV71 förhandlar med trio