Djurgården letar efter förstärkning

Djurgården behöver avancera i tabellen för att nå slutspel denna säsong – och nu vill klubben förstärka laget för att öka chanserna till att lyckas.
– Men marknaden i år har varit osedvanligt tom på spelare, säger sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Det är inte mycket tid kvar för klubbarna som vill förstärka. Till och med onsdag har man på sig. En av dessa klubbar är Djurgården, som aktivt letar förstärkning.
– Det är bråda dagar om man ska jaga spelare. Vi har över en ganska lång tid letat efter två spelartyper. Vi har letat efter antingen en erfaren tvåvägscenter eller en spelartyp som Alexander Fällström representerar, en skridskostark lite större spelare med bra skott som går i trafik och attackerar mål, säger DIF:s sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.
– Men marknaden i år har varit osedvanligt tom på spelare. Än så länge har vi inte träffat någon av de spelartyper som vi över en tid har letat efter, fortsätter han.

Men Djurgården kommer leta in i det sista.
– Ja, det kommer vi att göra. Men det finns inte spelare tillgängliga just nu. De som finns tillgängliga tycker vi är för dåliga eller så matchar de inte de här spelartyperna. Vi kommer att spela säsongen med den trupp vi har i dagsläget.

Både Luleå Hockey och Karlskrona HK är inom räckhåll i tabellen – då båda klubbarna bara har två poäng mer. Det räcker med att passera ena laget för att drömmen om slutspel ska leva vidare.