Forwarden lämnar Skövde IK

Lagkaptenen i Skövde IK, Adam Rundqvist, lämnar klubben som han spelat i under tre säsonger.

Den SHL-meriterade forwarden Adam Rundqvist blir inte kvar i Skövde IK, något som han berättar för P4 Skaraborg.
– Det var egentligen inte bara mitt beslut utan även från klubbens sida då man kände att man ville gå skilda vägar och det är inget konstigt med det. Mitt kontrakt går ut och jag känner att jag vill gå vidare helt enkelt, säger Adam Rundqvist till P4 Skaraborg.

26-åringen kommer troligtvis inte få några problem med att hitta ny klubbadress efter att ha gjort 26 poäng på 36 matcher i Hockeyettan. Men vart det blir vet han inte i dagsläget.
– Det har jag ingen aning om faktiskt. Vi får se helt enkelt. Jag har inte bestämt mig för något än, säger han till P4 Skaraborg.

På meritlistan finns 13 matcher i SHL med Färjestad BK.