Robin Kovacs skrev på för Luleå Hockey

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

Igår blev det klart – forwarden Robin Kovacs återvänder till Sverige och har nu skrivit på för SHL-klubben Luleå Hockey. Kontraktet sträcker sig över två säsonger. 

Efter en säsong i AHL-klubben Hartford Wolf Pack står det nu klart att Robin Kovacs återvänder till Sverige – men inte till AIK som han representerade under flera säsonger. Utan 20-åringen har nu skriva på två säsonger med Luleå Hockey.
– Det ska bli otroligt roligt att få spela i SHL med Luleå Hockey de närmsta två säsongerna. Jag känner att jag kommer få möjligheten att fokusera 100% på hockeyn och komma tillbaka på den nivå som jag vet att jag kan spela på, säger Kovacs till klubbens hemsida och fortsätter:
– Min målsättning är ganska kortsiktig, först och främst handlar det om att komma in i laget och bidra med det som jag är bra på och sedan fortsätta utvecklas därifrån. Utifrån mina tidigare erfarenheter och vad jag hört om Luleå som förening och lag så känns det som att det här kommer bli riktigt bra.

Annons: 
Bästa oddsen på SHL och Hockeyallsvenskan! Spana in Coolbet där du får 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus