Greg Squires lämnar Örebo Hockey

Greg Squires I Örebro-tröjan. Foto: Johan Bernströšm / BILDBYRÅN
Greg Squires I Örebro-tröjan. Foto: Johan Bernströšm / BILDBYRÅN

Greg Squires I Örebro-tröjan.
Foto: Johan Bernströšm / BILDBYRÅN

Örebro Hockey meddelar i dag på sin officiella hemsida att forwarden Greg Squires lämnar klubben.
– Vi skiljs åt som vänner och jag vill önska klubben och fansen all lycka framöver, säger forwarden.

Sedan tidigare har sju spelare lämnat Örebro Hockey. Nu står det klart att forwarden Greg Squires blir den åttonde.
– Jag vill tacka Örebro Hockey så mycket. Jag har fått mina två första SHL-år här i klubben och fått en viktig erfarenhet med mig. Allt kring Örebro Hockey har varit positivt, och är det fortfarande nu när vi skiljs åt som vänner, säger Squires till klubbens hemsida och fortsätter:
– Jag önskar både klubben och fansen, med 14-3 i spetsen, all lycka nästa säsong. Örebro Hockey har Sveriges mest lojala fans och har varit som en extra spelare för oss under min tid i klubben. Jag hoppas att de fortsätter kämpa på och att de ökar i antalet medlemmar. Det är 14-3 verkligen värda! Peace n love!

På 48 SHL-matcher bidrog 28-åringen med 27 poäng under den gångna säsongen.

LÄS OCKSÅ: Allsvenska klubbar jagar målkungen – som flirtar med Leksand